Over ons

Lasergraveren Luypaert is een lasergraveerbedrijf dat op bijna alle materiaalsoorten kan graveren, en dit met een CNC-gestuurde laserstraal. Ons toepassingsgebied gaat van chirurgisch materiaal over hoogwaardige sleutelhangers tot het graveren van namen op doopsuiker. Van zodra u informatie op een product wilt plaatsen, die onuitwisbaar is, dan moet u bij ons zijn! Als klein bedrijf houden wij er ons sterk aan om zeer flexibel te zijn. Dit beperkt zich niet alleen tot een zeer korte levertermijn, maar ook extra service. Eventueel kunnen bestellingen ook bij u geleverd worden, zelfs de te graveren producten kunnen vanaf uw bedrijf opgehaald worden. Indien stukken moeten verpakt worden na het graveren, kunt u ook bij ons terecht.

Zeer flexibel

Bij het graveren verwijdert de laserstraal het materiaal. In het werstuk ontstaat daardoor een verdieping (een gravure). Bijna alle materialen zijn graveerbaar. Bij het proces kunnen ook gekleurde oxiden vrij komen die de markering nog verduidelijken.

Ablatie

Onder ablatie verstaan we het gedeeltelijk verwijderen van bepaalde deklagen. Deze zijn op het basismateriaal aangebracht en zijn sterk verschillen van kleur. Typische materialen voor ablatie zijn: geanodiseerde aluminium en gelakte materialen

Kunststof verkleuren

Om kunststoffen te verkleuren verwarmt de laser het oppervlak plaatselijk. Dit geeft als resultaat dat bepaalde kunststoffen donkerder - anderen lichter worden van kleur. Wat de reactie van het oppervlak doet hangt af van de samenstelling van de kunststof. Bij het verdonkeren tonen "verbrande" delen een markering op een lichter gekleurde kunststof. 

Metaal verkleuren

Sommige metalen verkleuren bij het opwarmen. De kleur hangt sterk af van de temperatuur waarmee het metaal verwarmd wordt. De laserstraal verwarmt het oppervlak van het werstuk. Er ontstaan oxidelagen aan het oppervlak. Deze oxidelagen bepalen de kleur van de markering.

Scherpe prijs

Met ons bedrijf garanderen we u de beste kwaliteit tegen de sterkste prijs!

Snelle levering

We hanteren een zeer snelle leveringstermijn. Maar daarnaast kunnen er ook bestellingen bij u geleverd worden, zelfs de te graveren producten kunnen vanaf uw bedrijf opgehaald worden.

Kwaliteit

Binnen het bedrijf streven we naar topkwaliteit. Wij behandelen elk project met de grootste zorg. We hechten dan ook veel belang aan de klanttevredenheid.

Justifiable (changed) design TEMPLATED.